Ημερίδα του ερευνητικού προγράμματος ΨΗΦΙΑΚΗ ΘΡΑΚΗ στο Πάντειο Πανεπιστήμιο

Το Εργαστήριο Τεχνολογίας, Έρευνας και Εφαρμογών στην Εκπαίδευση του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης σε συνεργασία με το Κέντρο Έρευνας Νεότερης Ιστορίας του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου  διοργανώνουν Ημερίδα με θέμα «Η Θράκη ως πεδίο ιστορικής έρευνας και πολιτισμικής ανάπτυξης». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 19 Ιουνίου 2023 και ώρες 17.00 – 19.00 στο Αμφιθέατρο 2 του Νέου Κτιρίου του Παντείου  Πανεπιστημίου.
Στην Ημερίδα θα παρουσιαστεί από τον επιστημονικό υπεύθυνο κ. Άγγελο Παληκίδη και τους συνεργάτες και συνεργάτιδές του το ερευνητικό έργο «Ψηφιακή Θράκη: χαρτογραφώντας την ιστορία και τον πολιτισμό για την ποιοτική αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος» (2021-3) και θα ακολουθήσει συζήτηση που  θα συντονίσει η Πρύτανις του Ιδρύματος κ. Χριστίνα Κουλούρη.
Επισυνάπτεται η αφίσα και το πρόγραμμα.

 

-Angelos Palikidis, Associate Professor of History Didactics; Department of History & Ethnology, Democritus University of Thrace (Greece)
Άγγελος Παληκίδης, Αναπληρωτής Καθηγητής Διδακτικής της Ιστορίας, Τμήμα Ιστορίας & Εθνολογίας, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης-

Επισυναπτόμενα αρχεία: 
Ημερομηνία: 
Δευτέρα, 19 Ιουνίου, 2023
Φωτογραφίες: 
Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.