Συνέδρια - Συμπόσια - Ημερίδες

Δήλωση συμμετοχής στην ημερίδα με τίτλο "Οι έρευνες στους νεολιθικούς οικισμούς στη Θράκη"

Όσοι επιθυμούν να παρευρεθούν στην αίθουσα Β΄ και να παρακολουθήσουν δια ζώσης την ημερίδα που διοργανώνουν το ερευνητικό έργο "MapFarm: Χαρτογραφώντας τους πρώιμους γεωργούς στη Θράκη" και  το Εργαστήριο Έρευνας, Τεχνολογίας & Εφαρμογών στην Εκπαίδευση, στο Τμήμα Ιστορίας και Εθνολογίας (Αίθουσα Β΄), την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022 στις 15:00, παρακαλούνται να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στην παρακάτω φόρμα:
https://forms.gle/2hNzRDtBhReKwhK2A

Επιστημονική Ημερίδα: "Οι έρευνες στους νεολιθικούς οικισμούς στη Θράκη"

Το ερευνητικό έργο "MapFarm: Χαρτογραφώντας τους πρώιμους γεωργούς στη Θράκη" και  το Εργαστήριο Έρευνας, Τεχνολογίας & Εφαρμογών στην Εκπαίδευση πραγματοποιούν Ημερίδα στο Τμήμα Ιστορίας και Εθνολογίας (Αίθουσα Β΄) την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022 στις 15:00.
Την Ημερίδα μπορείτε να παρακολουθήσετε online ακολουθώντας τον σύνδεσμο:  https://bit.ly/3BlYXDh

1ο Πανελλήνιο συνέδριο Διαπολιτισμικής Ψυχολογίας, 10 – 11 Μαρτίου 2023

Ο κλάδος Διαπολιτισμικής Ψυχολογίας της Ελληνικής Ψυχολογικής Εταιρείας και το Τμήμα Ιστορίας και Εθνολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης διοργανώνουν το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διαπολιτισμικής Ψυχολογίας.
Οι εργασίες του συνεδρίου θα διεξαχθούν στις 10 και 11 Μαρτίου 2023 στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, στην Κομοτηνή (Αμφιθέατρο Παλιάς Νομικής).

Διαδικτυακό Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο: The Ottoman Monuments in Greece Revisited. A Tribute to Machiel Kiel, 4-6 Νοεμβρίου 2022

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και τη συμμετοχή 16 επιστημονικών, ερευνητικών και άλλων φορέων της Ελλάδας και του εξωτερικού, συνδιοργανώνουν το τριήμερο διαδικτυακό συνέδριο με τίτλο: TheOttomanMonumentsinGreeceRevisited. ATributetoMachielKiel, 4-6 Νοεμβρίου 2022.

Σελίδες

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.