1ο Πανελλήνιο συνέδριο Διαπολιτισμικής Ψυχολογίας, 10 – 11 Μαρτίου 2023

Ο κλάδος Διαπολιτισμικής Ψυχολογίας της Ελληνικής Ψυχολογικής Εταιρείας και το Τμήμα Ιστορίας και Εθνολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης διοργανώνουν το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διαπολιτισμικής Ψυχολογίας.
Οι εργασίες του συνεδρίου θα διεξαχθούν στις 10 και 11 Μαρτίου 2023 στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, στην Κομοτηνή (Αμφιθέατρο Παλιάς Νομικής).
Το συνέδριο θα φιλοξενήσει προσκεκλημένες ομιλίες, συμπόσια, προφορικές και αναρτημένες ανακοινώσεις που καλύπτουν σημαντικό εύρος θεματικών ενοτήτων. Αποσκοπεί να φέρει σε επαφή ερευνήτριες και ερευνητές σε πεδία συναφή με τον πολιτισμό, την ψυχολογία, την εκπαίδευση και την επικοινωνία και να παράσχει ένα επιστημονικό βήμα για την παρουσίαση και συζήτηση πρόσφατων ερευνητικών ευρημάτων. Παράλληλα, το συνέδριο φιλοδοξεί να αποτελέσει αφορμή διεπιστημονικού διαλόγου σχετικά με το παρόν και το μέλλον της μελέτης ζητημάτων που απασχολούν την ελληνική και διεθνή κοινότητα των διαπολιτισμικών ψυχολόγων και συναφών ειδικοτήτων.
Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου, ενημερωθείτε για το επιστημονικό πρόγραμμα και φροντίστε για την έγκαιρη εγγραφή σας μέσω της ιστοσελίδας του συνεδρίου:
https://sites.google.com/view/ccpsy-meeting

Ημερομηνία: 
Παρασκευή, 10 Μαρτίου, 2023 έως Σάββατο, 11 Μαρτίου, 2023
Φωτογραφίες: 
Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.