2η διαδικτυακή διάλεξη του Colloquium του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 που θα γίνει τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου, ώρα 18.30

Σας προσκαλούμε στην 2η διαδικτυακή διάλεξη του Colloquiumτου Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 που θα γίνει τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου, ώρα 18.30.
Προσκεκλημένη μας θα είναι η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Αρχαίας Ιστορίας του ΕΚΠΑ Σοφία Ανεζίρη και θέμα της διάλεξης «Γιορτές και αγώνες στον αρχαίο ελληνικό κόσμο. Μια συνθετική αποτίμηση.»
 
Εκ μέρους του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας,
 
Βασιλική Κράββα, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια ΤΙΕ
Παναγιώτα Τζιβάρα, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια ΤΙΕ
Ελένη Φάσσα, Επίκουρη Καθηγήτρια ΤΙΕ
 
 
Linkπαρακολούθησης: https://bit.ly/Colloquium-TIE
 
 
Σύντομο βιογραφικό της εισηγήτριας:
Η Σοφία Ανεζίρη είναι Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Αρχαίας Ιστορίας στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει σπουδάσει στα Πανεπιστήμια Αθηνών και Χαϊδελβέργης. Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στην ελληνική επιγραφική και την αρχαία ελληνική ιστορία της ελληνιστικής και ρωμαϊκής περιόδου. Έχει δημοσιεύσει ποικίλες μελέτες για την κοινωνία, την οικονομία, τους νόμους και τη θρησκεία του ελληνιστικού και ρωμαϊκού κόσμου (βλ. ενδεικτικά https://uoa.academia.edu/SophiaAneziri)   
 

Ημερομηνία: 
Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου, 2024
Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.