Φοιτητές

Ανακοινώσεις προπτυχιακού προγράμματος

Ίδρυμα Λαμπράκη_ Προώθηση προγράμματος WOMENTORS

Σας ενημερώσουμε για το δωρεάν πρόγραμμα «WOMENTORS: Ενδυνάμωση Νέων Γυναικών», το οποίο έχει ως κύριο σκοπό του την πολύπλευρη ενδυνάμωση γυναικών ηλικίας 18-35 ετών σε όλη τη χώρα, ώστε να ενισχυθούν, να αναλάβουν τον πλήρη έλεγχο της ζωής τους, με δεδομένο ότι η χώρα μας βρίσκεται ακόμα στη τελευταία θέση μεταξύ των χωρών της Ε.Ε. στη διασφάλιση των δικαιωμάτων των γυναικών. Στο πλαίσιο του προγράμματος θα επιμορφωθούν φοιτήτριες, οι οποίες με τη σειρά τους θα προσφέρουν ενδυνάμωση σε άλλες νέες γυναίκες. 
 

Ανακοίνωση ωρολόγιού προγράμματος χειμερινού εξαμήνου 2022-2023.

Το πρόγραμμα έχει αναρτηθεί στην κατηγορία ΣΠΟΥΔΕΣ-ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

          https://www.he.duth.gr/el/page/orologio-programma

 

Παρακαλούνται οι φοιτητές να ενημερώνονται απο την ιστοσελίδα του Τμήματος και τις ανακοινώσεις των διδασκόντων για τυχόν ακυρώσεις μαθημάτων ή αναπληρώσεις.

 

Το εξάμηνο ξεκινά από  3/10/2022 και ολοκληρώνεται στις 13/1/2023.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΡΑΚΗΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!

ΟΣΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ (EMAIL ή COURIER) ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ   ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΣΤΟ  https://register.duth.gr
 

Αναλυτικές οδηγίες για τη συμπλήρωση των στοιχείων και την αποστολή των απαραιτήτων δικαιολογητικών υπάρχουν στη σελίδα https://welcome.duth.gr

ΜΕΤΑ ΤΙΣ 30/9  ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ  ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ BEYOND https://www.beyond-expo.gr/

Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης  συμμετέχει για δεύτερη χρονιά στην έκθεση τεχνολογίας BEYOND που θα πραγματοποιηθεί το χρονικό διάστημα 29.9-01.10.2022  στο εκθεσιακό κέντρο της ΔΕΘ HELEXPO στη Θεσσαλονίκη.
Η έκθεση BEYOND η πρώτη διεθνής ψηφιακή έκθεση στην Ελλάδα, αποτελεί σημείο συνάντηση λαμπρών μυαλών, ταλέντων και προϊόντων του κόσμου.
Πλαισιώνεται από δεκάδες παράλληλες εκδηλώσεις με συμμετοχή από κορυφαίους ομιλητές και παρουσιάσεις καινοτομιών και  ζωντανών εμπειριών.

Σελίδες

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.