Ανακοινώσεις

Δημόσια παρουσίαση των αποτελεσμάτων της Μεταδιδακτορικής Έρευνας της κας Κρυσταλλίας Μαρκάκη

Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023, ώρα 12:00 θα παρουσιαστεί η μεταδιδακτορική εργασία  της Κρυσταλλίας Μαρκάκη με τίτλο: Κρυσταλλία Μαρκάκη "Ένας πολύ νεαρός και πολύ αναπτυγμένος της Διαπλάσεως: Στρατιωτικά παιδικά παιχνίδια και εθνικό ζήτημα τέλος 19ου αρχές 20ου αιώνα".
Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως μέσω της πλατφόρμας MS Teams. Ο σύνδεσμος παρακολούθησης είναι: bit.ly/PMS-TIE1.

Υποστήριξη και κρίση της διδακτορικής διατριβής του κ. Γεωργίου Γούλα

Ανακοινώνεται ότι τηνΤετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί η δημόσια υποστήριξη της διδακτορικής διατριβής του υποψήφιου διδάκτορα του Τμήματος, κ. Γεώργιου Γούλα του Θεοδώρου, με θέμα: «Ιστορία της οθωμανικής πόλης του Lüle Burgaz στην Ανατ. Θράκη, κατά την όψιμη περίοδο (1800-1918), με έμφαση στον κοινωνικο-οικονομικο-πολιτισμικό βίο, το θεσμικό πλαίσιο και την εκπαίδευση της ρωμέικης κοινότητας».

Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών: «Σπουδές στην Τοπική Ιστορία – Διεπιστημονικές Προσεγγίσεις»

H Συνέλευση του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας, στην ένατη (9η) τακτική συνεδρίασή της που έγινε στις 31.05.2023, αποφάσισε ομόφωνα να εκδώσει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για εισαγωγή στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών: «Σπουδές στην Τοπική Ιστορία – Διεπιστημονικές Προσεγγίσεις».
 
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην επισυναπτόμενη πρόσκληση.

Σελίδες

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.