Σύλλογος αποφοίτων του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας

Στα πλαίσια της εξωστρέφειας και της διάχυσης της γνώσης, το τμήμα μας επιδιώκει να έλθει σε επαφή με τους αποφοίτους του. Θα θέλαμε να σας καλέσουμε να γίνετε μέλη του συλλόγου αποφοίτων που σχεδιάζουμε να συγκροτήσουμε. Την τελευταία δεκαετία το τμήμα διοργανώνει συνέδρια, ημερίδες και ομιλίες ανοιχτά στο κοινό της Κομοτηνής και επιδιώκει να γίνει ένας δυναμικός πολιτιστικός παράγοντας στην ζωή της πόλης με θέματα που αφορούν την τοπική, ελληνική και παγκόσμια ιστορία καθώς και την λαογραφία και την κοινωνική ανθρωπολογία. Με αφορμή την πρόσφατη πανδημία πολλές από αυτές τις δράσεις διεξάγονται διαδικτυακά με μεγάλη συμμετοχή από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
 
Πιστεύουμε η δημιουργία ενός συλλόγου αποφοίτων του Τμήματος θα αποκαθιστούσε την επικοινωνία σας με το πανεπιστήμιο και την γνώση που ως απόφοιτοι του τμήματός μας ξέρετε καλά πως δεν τελειώνει απλά με το πτυχίο. Γι αυτό θα θέλαμε να μας πληροφορήσετε για τις δικές σας δραστηριότητες, και τους τρόπους με τους οποίους οι σπουδές σας σας βοήθησαν στην επαγγελματική αποκατάσταση ή την προσωπική σας εξέλιξη.  
 
Ο σύλλογος αποφοίτων ελπίζουμε ότι θα μας συσπειρώσει, θα μας ενώσει και πάλι, θα είναι ένα σημείο αναφοράς και μια πηγή πληροφόρησης για τις συνεχιζόμενες επιστημονικές δράσεις του τμήματος που είναι πολυσχιδείς και πολύπλευρες και πρωτοπόρες και ταυτόχρονα θα γίνουμε κοινωνοί της επαγγελματικής σας πορείας και της αξιοποίησης των εφοδίων που σας δώσαμε.
 
Τα μέλη ενός τέτοιου συλλόγου δεν θα ήταν μόνο οι «επίσημοι» καλεσμένοι μας στις παραπάνω δράσεις αλλά και, γιατί όχι, οργανωτές νέων πολιτισμικών εκδηλώσεων σχετικά με θέματα που πραγματεύεστε.
 
Περιμένουμε την ανταπόκρισή σας στο κάλεσμα αυτό. Αν θέλετε να γίνετε μέλος, παρακαλούμε να συμπληρώσετε την αίτηση εδώ.
 
Φιλικά,
Βασιλική Κράββα,
ΑθηνάΣυριάτου,
Andrew Farrington
 
 

 

External web services

Contact us

Department of History and Ethnology

Panagi Tsaldari 1
Komotini, 69100

Τel: 25310-39462
Fax: 25310-39483

Email: secr@he.duth.gr

 

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.