Δελτίο τύπου

Έκφραση συγχαρητηρίων στην Καθηγήτρια Φυσικής Ανθρωπολογίας του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης κα. Χριστίνα Παπαγεωργοπούλου για τη διάκριση αριστείας που κατόρθωσε από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Έρευνας.
Τα μέλη της Συνέλευσης του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης συγχαίρουμε θερμά τη συνάδελφό μας κα. Χριστίνα Παπαγεωργοπούλου, Καθηγήτρια Φυσικής Ανθρωπολογίας και Διευθύντρια του Εργαστηρίου Φυσικής Ανθρωπολογίας του Τμήματός μας, η οποία κατέκτησε σπουδαία πανευρωπαϊκή διάκριση ερευνητικής αριστείας, λαμβάνοντας χρηματοδότηση για την πραγματοποίηση έρευνας από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Έρευνας (EuropeanResearchCouncil).
Η επιτυχία της Καθηγήτριας κας. Χρ. Παπαγεωργοπούλου αποτελεί την ύψιστη διάκριση ως προς την ερευνητική αριστεία σε ευρωπαϊκό επίπεδο και η επιτυχία της έχει άμεσο θετικό αντίκτυπο στην αξία, όχι μόνο του Τμήματος και του Πανεπιστημίου μας, αλλά και της χώρας συνολικά όσον αφορά την ερευνητική αριστεία.
Η επίτευξη αυτού του υψηλότατου στόχου αποτελεί προϊόν πολυετούς και συστηματικής ερευνητικής δραστηριότητας της κας. Παπαγεωργοπούλου. Η κατάκτηση της χρηματοδότησης ύψους 2.000.000 ευρώ στην κατηγορία της μελέτης του ανθρώπινου παρελθόντος υπογραμμίζει τη διεπιστημονική προσέγγιση της ερευνητικής της πρότασης και αντιπροσωπεύει την επιστημονική νοοτροπία και πρακτική του Τμήματός μας.
Επαινούμε ιδιαίτερα την Καθηγήτρια κα. Παπαγεωργοπούλου για την επιτυχία της. Η παρουσία της στο Τμήμα μας αποτελεί τιμή για εμάς. Ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο της.
Τα μέλη της  Συνέλευσης του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας του Δ.Π.Θ.

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.